activnet

Servicii

Status servere

Mail
Business Mail
Hosting Vechi
Hosting Nou
nCloud
Virtualization1
Virtualization2
Virtualization3
Virtualization4
Virtualization5
Virtualization6
Virtualization7

Retele Structurate


Echipa noastra de specialisti realizeaza orice tip de retea structurata de date si telefonie pentru orice fel de locatie.

ActivNet efectueaza retele de date pe structura de cablu UTP/FTP/STP, fibra optica si wireless de orice dimensiune pentru orice tip de aplicatii aveti nevoie in cadrul companiei/firmei dumneavoastra.
Specialistii nostri evalueaza nevoile dumneavoastra si vin in ajutorul dumneavoastra cu o solutie viabila pentru prezentul, dar si pentru viitorul companiei/firmei dumneavostra.
  • proiectare retele telefonie si date;
  • cablari spatii de birouri (cladiri, apartamente);
  • sertizari, sudura fibra optica;
  • montare switch-uri, routere, puncte de acces wireless, rack-uri, etc.;
  • configurare retele wireless (birouri, restaurante, hoteluri, benzinarii, etc. ).

   

Realizare pagina web

Identitatea on-line este una dintre cele mai importante modalitati de prezentarea a unei companii in ziua de azi. Activnet ofera un astfel de pachet de servicii care cuprinde design-ul si realizarea paginiilor web. Evaluarea se face pe baza de proiect. [detalii]

Link Radio

Dupa multe eforturi am reusit sa executam link -uri radio de mare viteza pe distante mai mari de 20 de km. La acest proiect a participat si Create Online fiind direct interesat de succesul acestui proiect.

Mail mult >>>

Retele Structurate

Echipa noastra de specialisti realizeaza orice tip de retea structurata de date si telefonie pentru orice fel de locatie.

Mai multe >>