activnet

Servicii

Status servere

Mail
Business Mail
Hosting Vechi
Hosting Nou
nCloud
Virtualization1
Virtualization2
Virtualization3
Virtualization4
Virtualization5
Virtualization6
Virtualization7

Pagini Web


Pagini de prezentare:
Realizam pagini web de prezentare cu design personalizat pe baza documentarii si a cerintelor beneficiarului. Demersul profesionist iti asigură un webdesign cu personalitate, rafinat astfel, website-ul realizat nu va afecta imaginea afacerii tale, ci va “vorbi” exact despre tine sau despre afacerea ta.

Magazine On-line
O prezenta online consistenta a devenit indispensabila pentru orice firma - pentru a reusi sa depaseasca competitia si sa-si asigure o pozitie dominanta pe piata. Pentru aceasta, website-ul trebuie sa reflecte atat strategia de afaceri a companiei, cat si sa stabileasca si sa mentina o cale de dialog cu clientii si partenerii sai.
Site-urile de e-commerce create de ActivNet ofera mesaje clare legate de produsele sau serviciile oferite de fiecare client, precum si mesaje care indeamna la actiune, astfel incat sa se realizeze o inalta rata de conversie a vizitatorilor in clienti.iti aduca profit.

Aplicatii Web Personalizate
Implementam idei inovatoare si tehnologii de ultima ora pentru a ajuta afacerea ta online.

Cunoastem toate avantajele oferite de Web si le punem sa lucreze pentru tine, construind aplicatii web personalizate ireprosabile.

  • Folosim tehnologie HTML, PHP, CSS, JavaScript, AJAX;
  • Putem realiza aplicatii web oricat de complexe, care sa se adapteze cerintelor clientilor nostri;
  • Oferim consultanta in construirea schemei logice pe baza elementelor oferite de client.


Realizare pagina web

Identitatea on-line este una dintre cele mai importante modalitati de prezentarea a unei companii in ziua de azi. Activnet ofera un astfel de pachet de servicii care cuprinde design-ul si realizarea paginiilor web. Evaluarea se face pe baza de proiect. [detalii]

Link Radio

Dupa multe eforturi am reusit sa executam link -uri radio de mare viteza pe distante mai mari de 20 de km. La acest proiect a participat si Create Online fiind direct interesat de succesul acestui proiect.

Mail mult >>>

Retele Structurate

Echipa noastra de specialisti realizeaza orice tip de retea structurata de date si telefonie pentru orice fel de locatie.

Mai multe >>