activnet

Servicii

Status servere

Mail
Business Mail
Hosting Vechi
Hosting Nou
nCloud
Virtualization1
Virtualization2
Virtualization3
Virtualization4
Virtualization5
Virtualization6
Virtualization7

Outsourcing IT&C
Outsourcing-ul IT sau Externalizarea IT este una dintre activitatile principale ale companiei noastre.Ce intelegem prin Externalizare IT? Ei bine tot ce tine de buna fuctionare in parametri normali ai infrastructurii dumneavoastra IT: calculatoare, servere, imprimante. Unul dintre marile avantaje ale Externalizarii/Outsourcing-ul IT este reducearea costurilor cu privire la angajarea, instruirea si administrarea unui nou angajat. Ce presupune aceasta? Un specialist IT  castiga in medie undeva la 600 de euro lunar, taxele platite la stat pot ajunge si ele undeva la 470 euro. Pentru o compania mica costul este destul de mare fata de un abonament outsource pe care ActivNet il propune.Flexibiliate: folosirea acestui serviciu de catre compania dumneavoastra scade timpul de administrare a inca unui angajat ce presupune masina de serviciu, telefon , scolarizare, birou si mobilier, calculator/laptop etc.Riscuri scazute in ceea ce priveste rezolvare rapida si cat mai in siguranta a problemelor aparute de catre echipa de specialisti ActivNet.


Serviciul ActivNet Outsourcing;
- mentenanta activa si proactiva a retelei de calculatoare si a serverelor atat software ca si hardware
- mentenanta preventiva a retelelor structurate
- mentenanta si crearea de cablari structurate
- devirusari
- backup
- sistem de service pe baza de interventii la solicitarea clientului
- asistenta in achizitia hardware
- realizare documentatie tehnica pentru divere upgrade-uri/schimbari din flota IT

Pentru mai multe detalii despre tarifele pachetelor de outsource va rugam sa ne contactati.

Realizare pagina web

Identitatea on-line este una dintre cele mai importante modalitati de prezentarea a unei companii in ziua de azi. Activnet ofera un astfel de pachet de servicii care cuprinde design-ul si realizarea paginiilor web. Evaluarea se face pe baza de proiect. [detalii]

Link Radio

Dupa multe eforturi am reusit sa executam link -uri radio de mare viteza pe distante mai mari de 20 de km. La acest proiect a participat si Create Online fiind direct interesat de succesul acestui proiect.

Mail mult >>>

Retele Structurate

Echipa noastra de specialisti realizeaza orice tip de retea structurata de date si telefonie pentru orice fel de locatie.

Mai multe >>