activnet

Servicii

Status servere

Mail
Business Mail
Hosting Vechi
Hosting Nou
nCloud
Virtualization1
Virtualization2
Virtualization3
Virtualization4
Virtualization5
Virtualization6
Virtualization7

Linux ExpertsLinux Experts:
De 15 ani administram serverele linux ale multor companii din domeniu, de la sisteme dedicate din sediul clientului la sisteme virtualizate pe serverele noastre. Avem in portofoliu diverse implementari ale solutiilor noastre prinre care si serviciul de VPS administrat care ruleaza pe hardware -ul pus la dispozitie de noi.

De ce Linux?
In primul rand pentru ca ofera stabilitate, securitate, fiabilitate mai mari decat alte sisteme de operare, si in al doilea rand pentru ca majoritatea pachetelor care se pot instala pe un server linux sunt gratuite.

La ce poate fi folosit un server Linux?


Routare si Firewall
Aveti nevoie de o retea de calculatoare care sa fie strict contralata? Puteti utiliza un server linux pentru a distribui conexiunea la internet in retea, pentru a securiza reteaua folosind firewall -ul de pe server si pentru a limita utilizatorii sa aceseze site-urile de care nu au nevoie in timpul programului de lucru.

Server de fisiere
Aveti nevoie de un server unde sa fie tinute fisierele, sau de un server pe care sa fie instalat un soft anume? - atunci cel mai simplu un server linux+samba va ofera cea mai simpla solutie. Economisiti circa 800 USD bani pe care ar trebui sa-i investiti in licente software pentru alte systeme de operare.

Server Hosting (SERVER LAMP). Acesta poate asigura toate serviciile necesare:
-server webservices apache
-server email
-server dns
-server ftp
-server proxy

Server VPN
Serverul de VPN serveste la accesul de la distanta catre reteaua interna a firmei printr-o conexiune securizata cu acces controlat. Serverul VPN propus este  solutie robusta, sigura, stabila folosit pe larg cu urmatoarele proprietati:
-comunicatie securizata
-control strict al accesului
-implementare rapida
-management usor
-stabil
-configuratii multiple

In cazul in care doriti sa aveti acces de la distanta, o interconectare a mai multe puncte de lucru trebuie sa aveti în vedere implementarea unui server VPN.

Mult mai mult

Datorita multitudinii de configuratii disponibile pentru serverele linux, ne oprim aici. Activ NET are experienta de peste 15 ani in domeniul IT iar flexibilitatea oferita de un server linux este foarte mare.

Daca doriti sa implementati un server linux cu diverse tipuri de servicii, va invitam sa ne contactati. Avem un numar foarte mare de servere in intretinere cu foarte multe tipuri de servicii iar suntem convinsi ca vom gasi o solutie si pentru dumneavoastra.

Costurile si timpi de instalare/configurare vor fi stabilite dupa ce veti fi contactat de un reprezentant Activ NET.


Realizare pagina web

Identitatea on-line este una dintre cele mai importante modalitati de prezentarea a unei companii in ziua de azi. Activnet ofera un astfel de pachet de servicii care cuprinde design-ul si realizarea paginiilor web. Evaluarea se face pe baza de proiect. [detalii]

Link Radio

Dupa multe eforturi am reusit sa executam link -uri radio de mare viteza pe distante mai mari de 20 de km. La acest proiect a participat si Create Online fiind direct interesat de succesul acestui proiect.

Mail mult >>>

Retele Structurate

Echipa noastra de specialisti realizeaza orice tip de retea structurata de date si telefonie pentru orice fel de locatie.

Mai multe >>