activnet

Servicii

Status servere

Mail
Business Mail
Hosting Vechi
Hosting Nou
nCloud
Virtualization1
Virtualization2
Virtualization3
Virtualization4
Virtualization5
Virtualization6
Virtualization7

Internet Broadband


Servicii Acces Internet:
ActivNet ofer acces internet de mare viteza atat pe structura propie cat si prin transportatori nationali.ActivNET ISP Services este solutia ideala pentru accesul de mare viteza la internet in banda larga (Broadband):

- pe infrastuctura de fibra optica 
- pe infrastuctura wireless (linkuri radio) 

Linkuri radio de mare viteza:
Dupa multe eforturi am reusit sa executam link -uri radio de mare viteza pe distante mai mari de 20 de km. Proiectul a fost dezvoltat impreun ca u Create Online. Este functional in aceleasi conditii dupa 3 ani de exploatare.
(tarife internet) (contract cadru)


   
   

Aria de acoperire a serviciilor noastre este limitata la judetul Arad:Procedura privind solutionarea reclamatiilor utilizatorilor finali.

Realizare pagina web

Identitatea on-line este una dintre cele mai importante modalitati de prezentarea a unei companii in ziua de azi. Activnet ofera un astfel de pachet de servicii care cuprinde design-ul si realizarea paginiilor web. Evaluarea se face pe baza de proiect. [detalii]

Link Radio

Dupa multe eforturi am reusit sa executam link -uri radio de mare viteza pe distante mai mari de 20 de km. La acest proiect a participat si Create Online fiind direct interesat de succesul acestui proiect.

Mail mult >>>

Retele Structurate

Echipa noastra de specialisti realizeaza orice tip de retea structurata de date si telefonie pentru orice fel de locatie.

Mai multe >>