activnet

Servicii

Status servere

Mail
Business Mail
Hosting Vechi
Hosting Nou
nCloud
Virtualization1
Virtualization2
Virtualization3
Virtualization4
Virtualization5
Virtualization6
Virtualization7

HostingAvand o istorie de peste 15 ani in domeniun IT, din care 7 in compania Activ Net, echipa noastra ofera o multitudine de servicii web menite acopere toate nevoile companiei dumneavoastra la cele mai competitive costuri. Prin intermediul suitei de servicii aflate pe www.futurehost.ro aveti acces si puteti controla tot ceea ce tine de partea web a afacerii dumneavoastra. VPS sau pe scurt virtual private network , un server privat virtual pe care dumneavostra il puteti administra in timp real si de la distanta oferinduva o mare flexibilitate in administrarea afacerii dumneavoastra, instalarea/rularea de softuri specicife companiei. Fiind un server virtual acesta presupune costuri 0 legate de spatiul de depozitare, ventilare,factura la energia electrica.

Cloud storage sau stocare date intr-un mediu extern. Pentru unii propietari de companii gasirea de spatiu de stocare suficient pentru toate datele pe care le-a dobandit este o adevarata provocare. Unii incearca sa investeasca in hard disk-uri mai mari, dispozitive de stocare externe, stick-uri , CD, DVD, etc. Unii chiar ar ajunge la metode disperate de stergere a unor date, dosare vechi doar pentru a face loc pentru noi informatii. Dar unii aleg sa se bazeze pe o crestere in trend : stocarea cloud.Sincronizare statiei/statiilor de lucru cu serverul de cloud in timp real va permite atat stocarea tuturor datelor existente cat si accesarea lor de pe tablete, smartphones oferindu-va o mare flexibilitate.Puteti alege si optiune de a impartasi unele date sau informatii cu cei din companie dumneavoastra .Asadar e usor, simplu, sigur, oriunde si oricand prin serviciul cloud de la ActivNet aveti acces la datele si informatiile dumneavoastra.

Webhosting sau serviciul de stocare si accesare a paginii dumneavoastra de internet de pe serverele ActivNet va ofera pachete atractive in functie de necesitatile avute. Nu aveti o pagina inca? Nimic mai simplu: constructia de site poate fi usoara si chiar facuta de tine , avem un sistem avansat de support pentru wordpress dar daca aveti alte preferinte echipa noastra de design se poate ocupa de asta.Avantajele solutiilor webhost ActivNet pe care punem accent sunt : Securitate (sistemele sunt verificate zilnic pentru a va oferi cea mai sigura interfata de administrare) , Siguranta (datele de pe serverele noastre sunt salvate in fiecare noapte automat), Calitate (echipamentele utilizate sunt cele mai noi de pe piata asadar nu trebuie sa va ingrijoreze viteza de incarcare sau procesare.) Aveti deja un domeniu si un site functional la un alt provider si doriti serviciile ActivNet? Nimic mai simplu: ne ocupam in mod gratuit de migrarea pe serverele noastre.Cu ajutorul cPanel poti sa-ti administrezi conturile si datale in cea mai mare siguranta.

Realizare pagina web

Identitatea on-line este una dintre cele mai importante modalitati de prezentarea a unei companii in ziua de azi. Activnet ofera un astfel de pachet de servicii care cuprinde design-ul si realizarea paginiilor web. Evaluarea se face pe baza de proiect. [detalii]

Link Radio

Dupa multe eforturi am reusit sa executam link -uri radio de mare viteza pe distante mai mari de 20 de km. La acest proiect a participat si Create Online fiind direct interesat de succesul acestui proiect.

Mail mult >>>

Retele Structurate

Echipa noastra de specialisti realizeaza orice tip de retea structurata de date si telefonie pentru orice fel de locatie.

Mai multe >>