activnet

Servicii

Status servere

Mail
Business Mail
Hosting Vechi
Hosting Nou
nCloud
Virtualization1
Virtualization2
Virtualization3
Virtualization4
Virtualization5
Virtualization6
Virtualization7

Solutii IT&C


In ziua de azi, majoritatea companiilor folosesc un sistem informatic pentru desfasurarea activitatilor. Infrastructura IT are rolul de a eficientiza activitatea angajatilor, de a creste profitabilitatea companiei si de a o ajuta la castigarea de noi clienti.


Un sistem informatic este util doar daca este fiabil si securizat corespunzator, iar acest lucru este posibil numai daca beneficiaza de serviciile IT prestate de catre profesionisti. Administrarea si mentenanta sistemului informatic, asistenta tehnic─â IT&C, administrare si implementare de solutii antivirus, intretinere preventiva a echipamentelor si upgradarea acestora cand este necesar.

Pentru a alege o solutie optima in ceea ce priveste HARDWARE-ul cat si SOFTWARE-ul puteti pierde timp pretios iar solutia aleasa dupa ureche sa nu fie ceea de care compania are nevoie.

ActivNET are o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniul IT&C iar solutiile oferite de noi sunt testate si implementate dupa nevoia clientului nostru.

Realizare pagina web

Identitatea on-line este una dintre cele mai importante modalitati de prezentarea a unei companii in ziua de azi. Activnet ofera un astfel de pachet de servicii care cuprinde design-ul si realizarea paginiilor web. Evaluarea se face pe baza de proiect. [detalii]

Link Radio

Dupa multe eforturi am reusit sa executam link -uri radio de mare viteza pe distante mai mari de 20 de km. La acest proiect a participat si Create Online fiind direct interesat de succesul acestui proiect.

Mail mult >>>

Retele Structurate

Echipa noastra de specialisti realizeaza orice tip de retea structurata de date si telefonie pentru orice fel de locatie.

Mai multe >>