activnet

Portofoliu

Instalare Linkuri Radio

Pe parcursul anilor am obtinut o experienta vasta in ceea ce priveste linkurile radio. Dupa cum puteti vedea in pozele de mai jos au fost instalate o gama larga de echipamente pentru realizarea linkurilor punct la punct sau punct multipunct.

Daca sunteti in cautarea unui colaborator in ceea ce priveste linkurile de mare distanta ActivNet este un partener de incredere cu o experienta de peste 10 ani in domeniuImagini

Realizare pagina web

Identitatea on-line este una dintre cele mai importante modalitati de prezentarea a unei companii in ziua de azi. Activnet ofera un astfel de pachet de servicii care cuprinde design-ul si realizarea paginiilor web. Evaluarea se face pe baza de proiect. [detalii]

Link Radio

Dupa multe eforturi am reusit sa executam link -uri radio de mare viteza pe distante mai mari de 20 de km. La acest proiect a participat si Create Online fiind direct interesat de succesul acestui proiect.

Mail mult >>>

Retele Structurate

Echipa noastra de specialisti realizeaza orice tip de retea structurata de date si telefonie pentru orice fel de locatie.

Mai multe >>