activnet

Despre noi

ActivNET si-a inceput activitatea la inceputul anului 2008 si are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii IT&C si servicii de acces internet. Inca de la inceput oferta noastra s-a modelat dupa nevoile clientilor nostri si sunt in continua dezvoltare pentru a acoperi toate cererile acestora.

Echipa noastra

Echipa de noastra este formata pe de o parte din persoane cu experienta de peste 10 ani in domeniul IT, iar pe de alta parte de parteneri care si-au dovedit expertiza de-a lungul timpului in parteneriatele comune. Experienta este completata de entuziasmul si de buna pregatire teoretica cat si de proiectele practice pe care le-am realizat pana in prezent.

Ne puteti contacta din sectiunea contact. 

Realizare pagina web

Identitatea on-line este una dintre cele mai importante modalitati de prezentarea a unei companii in ziua de azi. Activnet ofera un astfel de pachet de servicii care cuprinde design-ul si realizarea paginiilor web. Evaluarea se face pe baza de proiect. [detalii]

Link Radio

Dupa multe eforturi am reusit sa executam link -uri radio de mare viteza pe distante mai mari de 20 de km. La acest proiect a participat si Create Online fiind direct interesat de succesul acestui proiect.

Mail mult >>>

Retele Structurate

Echipa noastra de specialisti realizeaza orice tip de retea structurata de date si telefonie pentru orice fel de locatie.

Mai multe >>